افزایش ثبت نام کنندگان اربعین - نمایش محتوایی خبر
افزایش ثبت نام کنندگان اربعین
استاندار از رشد 35 درصدی ثبت نام کنندگان اربعین خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ فریدون همتی در جلسه ساماندهی زائرین اربعین حسینی (ع)گفت : تا کنون سیزده هزار و پانصد نفر از مردم استان در سامانه سماح ثبت نام کرده اند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل سی وپنج درصد افزایش داشته است .
وی افزود : از مجموع ثبت نام کنندگان سه هزار نفر موفق به دریافت ویزا شده اند .
استاندار سرویس دهی به مسافران در شهرهای مرزی را دشوار دانست و گفت: باید آمادگی کامل برای ارائه خدمات لازم به مسافران اربعین حسینی داشته باشیم و در حمل و نقل و به کارگیری اتوبوس ها نیز با مشکل روبرو نشویم.
رئيس ستاد بازسازي عتبات و عاليات استان هم در این جلسه از فعالیت چهار موکب برای ارائه خدمات به زائرین خبر داد و گفت : این موکب ها يک هفته قبل از روز اربعين تا چهار روز بعد از آن به ارائه ي خدمات مي پردازند.
احمدي یادآور شد : از مجموع موکب ها دو موکب در جوار حرم طفلان مسلم برقرار است .
رئيس ستاد بازسازي عتبات و عاليات استان با اشاره به برقراری امنیت زائران یادآور شد : برای ایجاد امنیت زائران شصت وپنج دوربین در مسیر پیاده روی کار گذاشته شده است و پانزده نفر هم زائران را بازرسی بدنی می کنند .
وی همچنین از استقرار دفتر گمشده ها برای زائرین خبر داد .
سرپرست جمعيت هلال احمر استان هم در اين نشست گفت : از ماه هاي گذشته جلسات آماده سازي براي گردهمايي زائران اربعين صورت گرفته است و تعداد زيادي از پزشکان و پرستاران و راننده ها و کمک راننده ها به مناطق مرزي و کربلا اعزام خواهند شد.
ره انجام افزود : همچنین برای خدمات رسانی به زائران حسینی دو دستگاه آمبولانس و چهار امدادگر در مرز مستقر می شوند .
ره انجام افزود : با استان هاي زنجان ، البرز و همدان هم هماهنگي هايي لازم براي ارائه ي خدمات درماني و مورد نياز زوار صورت گرفته است و تيم هاي واکنش سريع هم مشغول فراگيري دوره ي آموزش هاي نهايي در اين زمينه هستند.
مديرکل صدا و سيماي استان گفت : در روزهاي قبل و بعد از اربعين حسيني ، برنامه هايي به صورت زنده با حضور کارشناسان استاني و کشوري در کربلاي معلي توليد و پخش خواهد شد.
معصومي فر همچنین از اعزام واحدهاي سيار و گروه هاي فني ارتباط مرکز صدا و سيماي استان به عراق خبر داد و گفت : قرار است تا گروه های اعزامی برای مراکز 33 گانه گزارش و برنامه هایی به صورت زنده پخش کنند .
نصرتي شهردار هم در اين جلسه با بیان اینکه امسال قزوين قائم مقام جانشين ستاد اربعين کل کشور است ، گفت : هزار دستگاه اتوبوس سهم استان قزوين در حمل و نقل زائرين حسيني است که50 دستگاه هم علاوه بر اين تعداد به حمل و نقل زائرين تخصيص داده شده است .
نصرتي با اشاره به تبليغات شهرداري در سطح شهر و راه اندازي ايستگاه هاي کمک هاي غيرنقدي گفت : پنجاه ميليون تومان هم از سوي شهرداري به خريد کالاهاي رفاهي مورد نياز براي زائرين اختصاص يافته است.
طاهرخاني فرماندار تاکستان هم در اين جلسه گفت :با بازديد از تمامي محل هاي استقرار زائرين ؛ مشکلات آب و اسکان آنها در مساجد و محل هاي تعيين شده پيگيري شده و هماهنگي هاي لازم براي تامين آب و خدماتي رفاهي ايام اربعين صورت گرفته است.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
جستجوی پیشرفته
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116925189
بازدید:134
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116923449
بازدید:68
![]()
خبر:
ورزشی
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116923093
بازدید:68
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116923167
بازدید:81
![]()
خبر:
اجتماعی
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116913064
بازدید:123
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116912472
بازدید:118
![]()
خبر:
اقتصادی
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116910432
بازدید:223
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۴
شناسه مطلب:116909353
بازدید:166
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116548725
بازدید:122
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116510981
بازدید:82
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116503659
بازدید:70
![]()
خبر:
اجتماعی
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116499913
بازدید:100
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116487195
بازدید:106
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116484654
بازدید:74
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116484090
بازدید:683
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116478646
بازدید:229
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116477358
بازدید:43
![]() |
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116472069
بازدید:61
![]()
خبر:
ورزشی
|
تاریخ انتشار:۱۳۹۴/۰۲/۲۳
شناسه مطلب:116461541
بازدید:103
![]() |