جهش تولید | پنج‌شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۹

افزایش نظارت های بهداشت بر مواد غذایی در ماه رمضان - نمایش محتوایی خبر

 

 

افزایش نظارت های بهداشت بر مواد غذایی در ماه رمضان

افزایش نظارت های بهداشت بر مواد غذایی در ماه رمضان


کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین از افزایش نظارت های جدی بر بهداشت مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛  شیرین نادری گفت: در ماه مبارک رمضان و به منظور حفظ سلامت شهروندان و کنترل و پیشگیری از بروز بیماری های قابل انتقال از غذا، کارشناسان این واحد در سطح استان اقدام به بازرسی و نظارت از اماکن حساس از جمله قنادی ها، مراکز عرضه زولبیا و بامیه، انواع شیرینی های سنتی مخصوص این ماه و همچنین مراکز پخت آش، کرده اند.
وی، برقراری بازرسی های مستمر شبانگاهی و نیز نمونه برداری از مواد غذایی در اماکن عرضه را از جمله اقدام های این مرکز در ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
نادری ادامه داد: برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی در مساجد و تکایا، کنترل استخرهای شنا در ساعت های پس از افطار، کنترل آب های آشامیدنی، بازرسی از رستوران ها، سفره خانه های سنتی، قهوه خانه ها و چایخانه ها در ساعت های بعد از اذان از جمله فعالیت های بازرسان بهداشت محیط خواهد بود.
وی از شهروندان خواست از طریق تماس تلفنی با سامانه 190 و 1490 در تمامی ساعت های شبانه روز، متولیان امر سلامت را در انجام بهتر بازرسی های بهداشتی یاری کنند.



جستجوی پیشرفته

جستجوی پیشرفته به صورت موقت در دسترس نمی‌باشد.