جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

آلرژی ناشی از مصرف ماهی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آلرژی ناشی از مصرف ماهی

Loading the player...

آلرژی ناشی از مصرف ماهی

Allergies caused by the consumption of fish

برخی از افراد قدرت تحمل و هضم ماهی را ندارند و بدنشان نسبت به این ماده غذایی واکنش نشان می‌دهد.ماهی هم مثل هر نوع ماده غذایی به دلیل داشتن مواد حساسیت زا با برخی از افراد سازگاری ندارد و می‌تواند ایجاد آلرژی کند.به دلیل اینکه ماهی ترکیبات پپتیدی کوتاهی دارد برخی از افراد قدرت تحمل این ماده غذایی را ندارند و بدنشان نسبت به آن واکنش نشان می‌دهد.

انواع ماهی به میزان متفاوتی حساسیت‌زا هستند و افرادی که آلرژی دارند باید این ماده غذایی را از برنامه خود حذف کنند.البته خوردن مواد گرم مثل خرما و گردو به همراه ماهی می‌تواند تا حدی خواصیت بی‌حس کنندگی ماهی کاهش دهد و آنرا برای بعضی افراد قابل تحمل کند.این مواد در صورتی که به خوبی از حفره دهان پاک نگردند میتواند تخمیر شده و باعث بروز پوسیدگی دندانی حتی به میزانی بیشتر از قندهای ساده شوند.

اگر انسانی با خوردن نوع خاصی از ماهی دچار تهوع می گردد،بهتر است انواع دیگر آن را امتحان نماید.برخی افراد نیز به دلیل طبع سرد ماهی پس از مصرف آن دچار تهوع می گردند.توصیه میگردد که قبل از طبخ ماهی،آن را با ادویه های گرمی مانند فلفل سیاه،زیره و زنجبیل طمع دار نمایند.ضمن اینکه مصرف شربت نعناع با غذا و دمنوش نعناع یا دمنوش چای و زیره به همراه غذا بعد از صرف غذا توصیه می گردد.