اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | پنج‌شنبه، ۲۳ آذر ۱۳۹۶

باقلوا پیچ - نمایش محتوای نوروز

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

باقلوا پیچ

باقلوا پیچ

باقلوا قزوین، با باقلوای شهرهایی چون یزد و شیراز رقابت میکند، و بدلیل تنوع در طعم و طرز تهیه جذاب تر است. باقلوا انتخابی خوبی برای سوغاتی است و میتواند نظر همگان را به خود جلب کند. مواد اصلی در تهیه باقلوا آرد، تخم مرغ، بادام، پسته، شکر و شیر است. باقلوایی که بصورت ساده مانند باقلوا شیراز یا یزد درست میشود همان باقلوا لوزی است. باقلوا شهر قزوین با توجه به شکل ظاهری و تفاوت های کوچک در مراحل تهیه، نامگذاری شده اند که به موارد زیر می توان اشاره کرد: باقلوا پیچ، گل رز، پرچمی.

از نظر مواد پایه با لوزی یکی است اما از نظر شکل ظاهری متفاوت می باشد برای شکل دادن به این نوع باقلوا خمیره را بصورت دایره ای شکل میدهند و مواد را در مرکز آن میگذارند سپس اطراف آن را جمع کرده و پیچ میدهند. 



نوا و نمای نوروزی