جهش تولید | سه‌شنبه، ۴ آذر ۱۳۹۹

ترشی انبه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی انبه

ترشی انبه

Mango Pickle

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه:انبه(سبز و نارس)،سیر،نعناع،زردچوبه،نمک و فلفل،سرکه و ظرف شیشه ای.مراحل تهیه:ابتدا انبه ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم نموده و به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ انبه عوض شده و به تیرگی بزند.سپس  در صافی قرار داده تا کاملا خشک شود.سپس لایه ای از انبه را در ظرف شیشه ای قرار داده و روی آن را کمی نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع خشک ریخته و چند حبه سیر قرار می دهیم.سپس لایه ای دیگر انبه قرار داده و دوباره همین کار را تکرار کرده تا ظرف شیشه ای ما پر گردد.سپس سرکه را داخل ظرف شیشه ای ریخته و در آن را محکم می بندیم.ظرف ترشی را به مدت یک هفته در آشپزخانه داخل کابینت نگهداری می کنیم.بعد از گذشت یک هفته ترشی آماده می باشد.

آشپزی - آشپزی ایرانی - آموزش آشپزی - طرز تهیه ترشی انبه - انواع ترش - ترشی محلی - روش تهیه ترشی انبه - مواد لازم - مواد لازم برای ترشی انبه - آموزش تهیه ترشی انبه - پیرامون ترشی انبه - فواید ترشی - فواید ترشی انبه - انبه - ترشی انبه -

Cooking - Iranian Cooking - Cooking Instruction - How to prepare mango pickle - sour varieties - local Pickles - Mango Pickle method - Ingredients - Ingredients for Pickled Mango - Mango Pickle Training - about Mango Pickle - Pickle benefits - benefits Pickled Mango - Mango - Mango pickle -

 

Loading the player...