جهش تولید | دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۳۹۹

ترشی کنگر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی کنگر

ترشی کنگر

Marinated artichokes

مواد لازم جهت ترشی کنگر:کنگر،سیر،نمک و فلفل،سرکه و ظرف شیشه ای می باشد.

مراحل تهیه:ابتدا کنگر را پاک کرده و سپس شسته و در قطعات مختلف و مورد دلخواه خود برش می دهیم.کنگر ها را می توانید با سرکه کمی جوشانده که این عمل هم باعث قوام زودتر ترشی شده و هم ماندگاری آن را افزایش می دهد.

بعد از اینکه کنگر را به مدت 5 دقیقه با سرکه جوشاندیم،کنگرها را داخل صافی قرار می دهیم تا کنگر خشک شوند و در اصلاح آب سرکه از آنها جدا گردد.سپس یک لایه کنگر را در ظرف شیشه ای ریخته و مقداری نمک و فلفل روی آن می ریزیم.

چند حبه سیر قرار داده و سپس لایه بعدی کنگر را قرار می دهیم و دوباره نمک و فلفل و سیر را ریخته تا جایی که ظرف شیشه ای پر گردد.سپس سرکه را در ظرف شیشه ای ریخته و در آن را محکم می بندیم.سپس را در محیطی دمای اتاق مانند کابینت قرار داده و این ترشی بعد از گذشت یک هفته آماده می گردد.

Loading the player...
سال تولید: 1393
عوامل تولید:

یعقوب امینی