جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ خرداد ۱۳۹۹

دسر پارفه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

دسر پارفه

دسر پارفه

Dessert Parfeh

مواد لازم برای تهیه دسر پارفه،بستنی وانیلی ساده به مقدار یک لیوان(بهتر است که از لیوان دسته دار استفاده شود تا استاندارد باشد)-پودر ژله یک بسته-آبجوش یک لیوان و رنگ های خوراکی مورد نیاز.

ابتدا پودر ژلاتین را در ظرف ریخته و آب جوش را به آن اضافه نموده تا کاملا حل شود.بهتر است این مایع را روی بخار کتری قرار داد تا تمامی مواد آن حل گردد.سپس بستنی وانیلی را اضافه می نماییم.البته باید توجه داشت که بستنی و مایع ژله باهم هم دما(دمای محیط) باشند.سپس ظرفهای مختلفی را انخاب کرده و مواد خوراکی مجاز را به تفکیک در آنها قرار داده و با قالبی مخصوص این مواد خوراکی را تکه تکه کرده و در قالب قرار می دهیم.

ابتدا یک لایه از شکل های خوراکی را در قالب قرار و مقداری از مایه ژله بستنی را به آن اضافه می نماییم.در انتهای کار دسر را در یخچال قرار داده تا کاملا شکل پیدا کند.سپس از قالب مربوطه جدا کرده و در ظرف تزیین می کنیم.باید توجه داشت که قالب ژله را کمی چرب نموده تا مواد داخل قالب به راحتی از آن جدا گردد.

Loading the player...