رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

سبزه ژله ای - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

سبزه ژله ای

Loading the player...

سبزه ژله ای

Grass jelly

برای تهیه ژله تزریقی ابتدا باید به ژله آلوئه ورا 2 قاشق پودر قند یا شکر اضافه کرده، به ازای هر یک لیوان آب جوش نصف لیوان آب سرد می ریزیم و به مدت نصف روز آن را در یخچال می گذاریم.

خامه صبحانه را به خوبی هم زده تا از حالت سفتی خارج شود، مقداری شیر به خامه اضافه کرده تا یکدست شود و سپس رنگ های مجاز خوراکی که به صورت ژله ای یا مایع موجود است را به خامه اضافه می کنیم.

ما برای این کار که تهیه سبزه ژله ای هفت سین می باشد بایستی تنها از رنگ خوراکی مجاز سبز رنگ استفاده نماییم که جلوه یک سبزه هفت سین واقعی را به ما بدهد.

ابزار کار ما سرنگ است بنابراین غلظت خامه باید به حدی باشد که خامه براحتی درون سرنگ کشیده شود و از قسمت سوزن خارج شود.

علاوه بر سرنگ به کاردک هم نیاز داریم. برای این کار سوزن سرنگ از مرکز ژله، عمود به صورت رفت و برگشت به ژله وارد می شود.

برای حفره ای که در کار ایجاد شده از همان ژله آلوئه ورا استفاده می کنیم؛ آنرا ذوب و یک لایه روی کار ریخته و در یخچال می گذاریم تا حفره بسته شود.

برای برگردان کردن ژله یک چاقو را داخل آب گرم می زنیم و دورتادور ژله را آزاد می کنیم. سپس ظرف ژله را حدود 1 دقیقه درون ظرف بزرگتری که پر از آبجوش است می گذاریم، تکان مختصری به ظرف ژله می دهیم و آن را در ظرف دیگر برمی گردانیم.