اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

شامی پوک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی پوک

Loading the player...

دانلود

شامی پوک

Cutlets hollow

مواد لازم جهت تهیه شامی پوک : گوشت مغز ران گوسفند پخته شده 100 گرم- لپه خام 120 گرم- سیب زمینی یک عدد پخته شده- پیاز رنده شده یک عدد - تخم مرغ یک عدد- زعفران غلیظ دم شده یک قاشق سوپخوری- بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری- نمک و فلفل به مقدار لازم.

مواد را ازقبل پخته و ماده میکینم. سپس انها را داخل غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را داخل ماهیتابه ریخته و سرخ میکنیم. بعد از خنک شدن در ظرفی ریخته و تزیین می نماییم.