اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۲۴ آذر ۱۳۹۶

شامی پوک - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شامی پوک

Loading the player...

دانلود

شامی پوک

Cutlets hollow

مواد لازم جهت تهیه شامی پوک : گوشت مغز ران گوسفند پخته شده 100 گرم- لپه خام 120 گرم- سیب زمینی یک عدد پخته شده- پیاز رنده شده یک عدد - تخم مرغ یک عدد- زعفران غلیظ دم شده یک قاشق سوپخوری- بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری- نمک و فلفل به مقدار لازم.

مواد را ازقبل پخته و ماده میکینم. سپس انها را داخل غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را داخل ماهیتابه ریخته و سرخ میکنیم. بعد از خنک شدن در ظرفی ریخته و تزیین می نماییم.



نظرسنجی

مخاطب گرامی،کدام یک از دسته بندی های تولیدات ویژه مرکز را بیشتر می پسندید؟(مهلت اتمام نظرسنجی تا 15 آذر ماه 96)
a.b.c.d.
% آرا
56% 40 جاذبه های تاریخی و طبیعی
6% 4 فرهنگ آداب و رسوم
6% 4 کودک زن و خانواده
33% 24 دانش و فناوری

کل آرا: 72

Voting is disabled because this poll expired on ۱۳۹۶/۰۹/۱۵ ۱۲:۰۰.