رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۸ اسفند ۱۳۹۸

شیرینی توت با بادام - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

شیرینی توت با بادام

Loading the player...

دانلود

شیرینی توت با بادام

Strawberry Chocolate with Almonds

مواد لازم برای تهیه شیرینی توت با بادام : پودر قند بادام 300 گرم – پودر قند پسته 300 گرم – گلاب 3 قاشق غذاخوردی – رنگ های خوراکی مجاز به میزان لازم – شکر دانه درشت به مقدار لازم جهت تزیین – خامه زده شده 200 گرم – قیف کوچ بستنی به تعداد لازم. بستنی توت با بادام یا شیرینی بستنی توت با بادام یکی از شیرینی های سنتی و اصیل استان قزوین می باشد که با گذشت سالیان دراز هنوز هم در خانه های قزوینی تهیه و آماده می شود. ابتدا 300 گرم پودر قند پسته را با 3 قاشق گلاب مخلوط کرده تا به شکل خمیر نرم ملایم درآید. برای داشتن خمیر با رنگهای متنوع و دلخواه می توان از رنگهای مختلف استفاده کرد. در ادامه داخل قیف های بستنی را با خامه زده شده پر کرده و روی آن را با خمیر آماده شده ای که به صورت گلوله های کوچک توپ درآورده ایم؛ می پوشانیم. در آخر نیز برای تزیین از شکر دانه درشت استفاده می نماییم.