جهش تولید | چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

فواید سوپ مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

فواید سوپ مرغ

Loading the player...

دانلود

فواید سوپ مرغ

Benefits of chicken soup

در قرن نوزدهم، پزشكان سوپ جوجه را برای مبارزه با سرماخوردگی تجویز می‌كردند. در میان انواع سوپ، خواص درمانی سوپ جوجه قابل توجه است. جوجه مانند سایر خوراكی‌های پروتئین‌ دار، آمینواسید طبیعی به نام سیستئین دارد كه با پخته شدن از گوشت مرغ خارج می‌شود. سیستئین قدرت شیمیایی خارق‌العاده‌ای دارد زیرا شبیه داروی استیل سیستئین عمل می‌كند كه پزشكان آن را برای بیماران مبتلا به برونشیت و عفونت‌های تنفسی تجویز می‌كنند. همچنین در سوپ جوجه ماده خوشبویی وجود دارد كه باعث پاكیزگی راه‌های هوایی می‌شود.

فواید سوپ از نگاه طب مدرن : با مصرف سوپ، چربی كمتری به‌ صورت اشباع دریافت می‌كنید. سوپ برای بیمارانی كه مشكل جویدن یا هضم دارند، بسیار مفید است. سوپ یك غذای فوق‌العاده برای كاهش‌ وزن در مدت زمان كوتاه است.

باید بدانید سوپ‌های سنگین، به‌ خصوص آن‌هایی كه حاوی سبزی، پوره و تخم‌مرغ هستند، می‌توانند به‌ عنوان غذای اصلی تلقی شوند و بهترین راه برای دریافت سبزی‌ها در رژیم‌ غذایی است. در حال حاضر اغلب‌ سوپ‌ها كم چرب تهیه می‌شوند و گزینه مناسبی برای افرادی است كه می‌خواهند كنترل بیشتری بر محتوای تغذیه‌ای خود و رژیم غذایی‌شان داشته باشند. سوپ‌های گیاهی نیز به‌ طور گسترده‌ای در دسترس هستند و می‌ توانند برای آن‌ هایی كه نگران چربی‌های اشباع شده هستند، مناسب باشند.