جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

ماهی شکم پر عربی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ماهی شکم پر عربی

Loading the player...

دانلود

ماهی قزل آلا 1 عدد-زیتون 10 عدد-روغن 3 پیمانه-رب انار 2 قاشق مرباخوری-سویاسس 1 قاشق غذاخوری-آبلیمو 1 قاشق چایخوری-ادویه به مقدار لازم-سبزیجات معطر به مقدار لازم.
طرز تهیه : در ابتدا ماهی قزل آلا را کاملا شسته و پاک می نماییم.سپس سیر را به همراه فلفل و سبزیجات معطر و رب انار و آبلیمو و سویاسس خوب مخلوط کرده و وسط شکم ماهی می ریزیم.در ادامه شکم ماهی را به وسیله سیم مفتولی های مخصوص اینکار بسته و در ماهیتابه سرخ می کنیم.در اتهای کار ماهی را در ظرفی جداگانه تزیین می نماییم.