اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | یک‌شنبه، ۱ مرداد ۱۳۹۶

نان قندی - نمایش محتوای نوروز

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

نان قندی

قزوین یکی از شهرهای پیشکسوت در زمینه شیرینی های سنتی است که از زمان های دور، زنان هنرمند این مرز و بوم در مناسبت های مختلف شیرینی های خوشمزه ای درست می کردند. امروزه روال سنتی آن همچنان پابرجاست اما بصورت کارگاهی هم  نیز درست می شوند. شیرینی های قزوین انواع گوناگونی دارند و هر کدام در جایگاه خود وسوسه برانگیز هستند پیشنهاد میکنم برای اینکه از هیچ کدام بی نصیب نمانید مخلوطی از مدل های مورد پسند خود را انتخاب کنید. همچنین شیرینی سوغات مناسبی است از قزوین مخصوصا برای کودکان یا میان سالان چون معمولا نرم هستند.
نان قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین است که این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود. 
برای تهیه شیرینی نان قندی ابتدا روغن جامد را با پودر هل با دست مالش دهید تا کاملا صاف و یکدست  شود. سپس پودر شکر را کم کم به روغن و هل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا زمانیکه پودرشکر کاملا صاف و یکدست شود حال آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و بعد خوب ورز دهید.
خمیر نان قندی آماده شده را به صورت گلوله درآورده و در کیسه فریزر بگذارید و روی آنرا بپوشانید و به مدت ۴ ساعت بگذارید بماند.
بعد از ۴ ساعت دوباره کمی خمیر نان قندی را ورز دهید و به اندازه یک فندق از خمیر را برداشته و در دست گرد کنید سپس در خشخاش بزنید.
بعد از آماده شدن در سینی فر چیده و در فر که از ۲۰ دقیقه قبل روشن کرده اید روی حرارت متوسط و در طبقه وسط بگذارید تا زیر شیرینی ها طلایی شوند.
برای تزیین روی شیرینی های نان قندی میتوانید از پودر پسته هم استفاده کنید .


نوا و نمای نوروزی