اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۱۱ فروردین ۱۳۹۶

نان نازک قزوین - نمایش محتوای نوروز

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

نان نازک قزوین

نان نازک قزوین

قزوین یکی از شهرهای پیشکسوت در زمینه شیرینی های سنتی است که از زمان های دور، زنان هنرمند این مرز و بوم در مناسبت های مختلف شیرینی های خوشمزه ای درست می کردند. امروزه روال سنتی آن همچنان پابرجاست اما بصورت کارگاهی هم  نیز درست می شوند. شیرینی های قزوین انواع گوناگونی دارند و هر کدام در جایگاه خود وسوسه برانگیز هستند پیشنهاد میکنم برای اینکه از هیچ کدام بی نصیب نمانید مخلوطی از مدل های مورد پسند خود را انتخاب کنید. همچنین شیرینی سوغات مناسبی است از قزوین مخصوصا برای کودکان یا میان سالان چون معمولا نرم هستند.

نان نازک شیرینی دیگری از شهر قزوین است که در قنادی به چشم میخورد. همچنین در بین مردم قزوین طرفداران زیادی دارد. نان نازک بسیار ترد است و راحت خورده می شود. اگر بخواهم در مورد مواد اولیه و نحوه ی درست شدنش توضیح دهم، همانند دیگر شیرینی ها با آرد، تخم مرغ و خمیر مایه، خمیری درست می کنند و سپس بصورت نازک آن را پهن می کنند بر روی آن مغز پسته، بادام یا گردو می پاشند بعد از این خمیر را رول می کنند و با وسیله ای مخصوص بصورت شیار دار تیکه های مساوی برش می دهند و بعد از آن در فر می گذارند. شیرینی نازک قزوین با توجه به مغزهایی که داخل آن ریخته می شود به شیرینی نازک پسته ای، نازک گردوئی و نازک بادامی تقسیم میشوند و شما با توجه به علاقه ی خود یک نوع را انتخاب کنید.



نوا و نمای نوروزی