نان نخودچی - نمایش محتوای نوروز
نمایشگر دسته ای مطالب
نان نخودچی
نان نخودچی

نان نخودچی یکی از شیرینی های سنتی قزوین و از معروفترین شیرینیهای ایرانی است. برای تهیه آن باید از بهترین مواد اولیه استفاده شود. مواد لازم برای تهیه نان نخودچی، آرد نخودچی خیلی نرم، پودر قند نرم و روغن است.
طرز تهیه نان نخودچی بدین صورت است که پودر قند و روغن را با هم مخلوط میکنند و هم میزنند تا کاملاً نرم و لطیف شود. سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و مالش میدهند تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند. خمیر را در یک کیسۀ نایلونی یک یا دو روز میگذارند بماند. سپس خمیر را روی میز به قطر یک سانتیمتر باز میکنند و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخودچی قالب میزنند و در سینی میچینند و در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزند تا نانها طلایی شوند. این خمیر خشکتر از سایر خمیرها است و باید با مالش و ورز دادن آن را نرم کرد.