اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۲۸ مهر ۱۳۹۶

پتاژ قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پتاژ قارچ

Loading the player...

دانلود

پتاژ قارچ

Potazh mushrooms

مواد لازم جهت تهیه پتاژ قارچ : آب مرغ یا آب گوشت به میزان لازم-یک پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده-تره فرنگی یک پیمانه-آرد پنج قاشق-یک پیمانه قارچ خرد شده-دو عددد عصاره گوشت یا مرغ-نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم-کره 150 گرم.

در ابتدا کره را در ظرفی ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب شود.سپس آرد را اضافه کرده و سریع مخلوط میکنیم تا خوب جذب کره گردد.سپس ادویه ها را به همراه عصاره گوشت اضافه کرده و قارچ را نیز به همراه تره فرنگی و فلفل دلمه ای اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.در انتها آب گوشت را نیز اضافه کرده و به مقدار نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم جوش بخورد.در انتها در ظرفی ریخته و تزیین می نماییم.