حمایت از کالای ایرانی | پنج‌شنبه، ۳ خرداد ۱۳۹۷

پتاژ قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

پتاژ قارچ

Loading the player...

دانلود

پتاژ قارچ

Potazh mushrooms

مواد لازم جهت تهیه پتاژ قارچ : آب مرغ یا آب گوشت به میزان لازم-یک پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده-تره فرنگی یک پیمانه-آرد پنج قاشق-یک پیمانه قارچ خرد شده-دو عددد عصاره گوشت یا مرغ-نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم-کره 150 گرم.

در ابتدا کره را در ظرفی ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب شود.سپس آرد را اضافه کرده و سریع مخلوط میکنیم تا خوب جذب کره گردد.سپس ادویه ها را به همراه عصاره گوشت اضافه کرده و قارچ را نیز به همراه تره فرنگی و فلفل دلمه ای اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.در انتها آب گوشت را نیز اضافه کرده و به مقدار نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم جوش بخورد.در انتها در ظرفی ریخته و تزیین می نماییم.



نظرسنجی

مخاطب گرامی،کدام یک از دسته بندی های تولیدات ویژه مرکز را بیشتر می پسندید؟(مهلت اتمام نظرسنجی تا 29 اسفند ماه 96)
a.b.c.d.
% آرا
53% 48 گیاهان و جانوران
10% 9 موسیقی و نماهنگ و مداحی
7% 6 دین و معارف اسلامی
30% 27 آشپزی

کل آرا: 90

Voting is disabled because this poll expired on ۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۰:۰۰.