چهارشنبه , 27/فروردين/1393
غذاها و شیرینی های سنتی قزوین چاپ
میانگین امتیار کاربران: / 14
ضعیفعالی 
شنبه, 07 مهر 1386 ساعت 06:30

 

 

خوراک


استان قزوین نیز مانند سایر استان های کشور دارای انواع غذاهای سنتی است که برخی از آنها در مناسبت های ویژه و  تعداد بسیاری نیز به شکل عادی در طی سال تهیه می شود.
برخی از انواع غذاهای سنتی قزوین عبارتند از:قیمه نثار، شیرین پلو و کوکوی شیرین، دیماج، آش دوغ، آش دندان کشه، یتیمچه، ماش پیازو، اشکنه و غیره

شیرینی


متداول ترین شیرینی های استان عبارتند از

نان برنجی، نان نخودی، نان قندی، نان بادامی، نان گردویی، پادرازی، نان نازک، نان چرخی، نان چایی، اتابکی،ولیعهدی، حاج کریمی، باقلوای پیچ، باقلوای لوزی

ImageImage

آخرین بروز رسانی در شنبه, 30 آذر 1387 ساعت 17:47
 

آخرين بروزرساني در زمان چهارشنبه, 27 فروردين 1393 ساعت 13:51 

تمام حقوق سايت متعلق به صدا و سيماي مرکز قزوين مي باشد و هرگونه برداشت مطالب با ذکر منبع بلامانع است.